فارسی   |   English   |  Russian
   
 
  تماس با ما   ورود اعضاء   عضویت   اخبار   مقالات   فروشگاه   درباره ما   صفحه اصلی  

مقالات


در صورت انتخاب کلید "تایید" خبر مورد نظر حذف کامل خواهد شد.

 




تعداد بازدید :1443
      

ماکادمیا، کاهش دهنده کلسترول

ماکادمیا، یکی از بهترین مغزها محسوب می شود. این مغز که مانند کره چرب است، در کشورهای استوایی از جمله استرالیا، برزیل، اندونزی، کنیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی و به تازگی در ایران کشت می شود. هفت نوع ماکادمیا در جهان وجود دارد اما تنها دو نوع آن قابل خوردن است.


خواص:
به نقل از سایت «هلث نیوز»، این مغز منبع عالی ویتامین A، آهن، پروتئین، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات است. حاوی روی، مس، کلسیم، فسفر، پتاسیم و منگنز نیز است. این مغز آنتی اکسیدان مانند پلی فنولز، اسید آمینه، فلاوانوئید و سلنیم نیز دارد.
 - منبع عالی کربوهیدرات مانند ساکارز، فورکتوز، گلوکز و مالتوز است.
 - بدون کلسترول است و برای کاهش کلسترول بسیار مفید است. سرشار از تک چربی های اشباع نشده است که با کاهش کلسترول در حفظ سلامت قلب موثر است.
 - فلاوانوئید به میزان بالا در این گیاه یافت می شود و مانع از آسیب دیدگی بدن می شود.
 - تک چربی غیراشباع شده در آن باعث کاهش وزن می شود. غنی از روغن چربی امگا۷ است که برای عملکرد آنزیم ها ضروری است.
 - سرشار از پروتئین است که برای رشد و تقویت عضله و بافت های پیوندی در بدن ضروری است. علاوه بر آن باعث حفظ سلامت مو، ناخن و پوست نیز می شود.
 - فسفر موجود در این مغز برای استخوان ها و دندان ها مفید است.
 - مس موجود در آن در تولید ماده شیمیایی انتقال دهنده عصب به بدن کمک می کند. سلول های مغز برای ارسال علایم شیمیایی از این ماده استفاده می کنند.
ماکادمیا

 

مرتبط
 
ماکادمیا؛ گران‌ترین و مغذی ترین خشکبار جهان
 



      
کلمات مرتبط: ماکادمیا  
  
ارسال نظرات
: نام
: سایت
  : پست الکترونیک
: پیام شما
کد امنیتی:
در صورت انتخاب کلید "تایید"انتخاب مورد نظر حذف کامل خواهد شد.

 

                    
 

نقشه سایت تماس با ما ورود اعضاء اخبار مقالات فروشگاه
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط مگاتک